Kadıncık Şelalesi'nde sonbahar güzelliği

TAKİP ET

Kadıncık Şelalesi'nde sonbahar güzelliği, başlıklı haberin detayında; Ordu'nun Ulubey ilçesinde bulunan Kadıncık Şelalesi, sonbahar mevsiminin gelişiyle birlikte ayrı bir güzelliğe büründü.

Reklam
Reklam

Yeşilin her tonunu barındıran Ordu’da, sonbaharın gelmesiyle birlikte yapraklar sararmaya başladı. Ulubey ilçesinde bulunan Kadıncık Şelalesi de hemen yanı başında bulunan eski değirmen ve etrafını saran gürgen ağaçlarıyla ziyaret edenlere doyumsuz manzaralar sunuyor. Her mevsim vatandaşların ziyaret ettiği yerler arasında yer alan şelale, şehrin gürültüsünden kaçanlar ve doğaseverler için keyifli vakit geçirmeye olanak sağlıyor.

Şelaleyi ziyaret eden Mehmet Taşın, buraya gelenlerin güzel manzara karşısında deta mest olduğunu belirterek, “Kadıncık Şelalesi çok güzel, buraya gelenler tüm güzelliğiyle adeta mest oluyorlar. Her mevsim olduğu gibi sonbaharda da ayrı bir güzelliğe bürünüyor” dedi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Kadıncık Şelalesi’nde sonbahar güzelliği" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "18.10.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan Kadıncık Şelalesi’nde sonbahar güzelliği başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.