Kadına yönelik şiddetle mücadele eğitimleri devam ediyor

TAKİP ET

Kadına yönelik şiddetle mücadele eğitimleri devam ediyor, başlıklı haberin detayında; DÜZCE (İHA) – Düzce Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekipleri, kadına yönelik şiddetle mücadele eğitimlerini aralıksız bir şekilde sürdürürken, son eğitim Cumayeri'nde gerçekleştirildi.

Reklam
Reklam

Düzce Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi (ŞÖNİM) Müdürü Hülya Arıkboğa ve Sosyolog Emine Barış tarafından Cumayeri’nde 4. Ulusal eylem planı tanıtımı toplantısı yapıldı. Toplantıya Cumayeri Belediyesi personelleri, Cumayeri Kaymakamlığı personellerinin yanı sıra, emniyet ve jandarma komutanlığından da ekiplerde katıldı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Kadına yönelik şiddetle mücadele eğitimleri devam ediyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "24.10.2021" tarihinde "EĞİTİM" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "EĞİTİM" haberleri kategorisinde yer alan Kadına yönelik şiddetle mücadele eğitimleri devam ediyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.