Kadın yolcunun çileden çıkardığı şoför kapı açıp indi

TAKİP ET

Bolu'da meydana gelen olay bütün Türkiye'yi şaşkınlığa uğrattı. Bir kadın yolcu bindiği otobüsün şoförüne uzun süre şikayetlerde bulununca beklenmeyen bir şey oldu ve kadının sürekli şikayet ettiği şoför tepki göstererek ilk önce otobüsü durdurdu ve kapıyı açarak otobüsten indi.

Reklam
Reklam

Akıllara durgunluk veren olay Bolu'da yaşandı. Bir otobüste bulunan kadın yolcu otobüs şoförüne sürekli olarak şikayette bulununca otobüs şoförü kriz geçirdi ve sıkıntı çıkarmamak için otobüsü durdurarak ön kapıdan otobüsü terk etti. Bir süre hava alan şoför bir kelime bile etmeden dışarı durdu. Aradan birkaç dakika geçtikten sonra tekrar otobüse binerek yolculuğuna devam eden şoföre kadın bir daha bulaşmadı ve yolculuk böyle devam etti.

KADIN YOLCU İLE ŞOFÖR ARASINDAKİ TARTIŞMA KANITLANDI

Kadın yolcu ile otobüs şoförü arasında geçen bütün diyalog artık bütün toplu taşıma araçlarında zorunlu bir hale gelen aracın güvenlik kameralarına yansıdı. Sürücü ile kadın yolcu arasında geçen diyalogda her şey çok net bir şekilde görülüyor. Kadın ile şoförün konuşmasından sonra neden bu olayın yaşandığı ise çok net bir şekilde ortaya koyuluyor. Yolcu araca bindikten sonra sanki özel aracıymış gibi çok sert bir şekilde aracın neden geç kalındığını soruyor ve şoför ise yollardaki bakım çalışmasından dolayı güzergah değiştirmek zorunda kaldığını ve bu yüzden aracın rötarlı çalıştığını dile getiriyor.

OTOBÜSE BİNEN KADIN KENDİNİ PRENSES YERİNE KOYDU

Şoförün açıklamasından ikna olmayan kadın yolcu kendini prenses sanıp 40 dakikadır durakta beklediğini söylerek tepkilerine devam etti. Bugün toplu taşıma araçlarında meydana gelen aksaklıklar yavaş yavaş gideriliyor ama Bolu gibi bir yerde yedek otobüslerin olması beklenemez. Kadın yolcu kendini prenses sanıp, 40 dakikadır durakta beklediğini söylemesi üzerine otobüs şoförü tepki amacıyla otobüsü yol kenarında durdurarak inerken, "Madem o kadar biliyorsunuz buyurun siz kullanın" dediği de güvenlik kameralarına yansıdı. Bir süre araç dışında bekleyen sürücü daha sonra otobüse binerek yolculuğa devam etti.