Kadın voleybolunda Bağlar-Elazığ dostluğu

TAKİP ET

Kadın voleybolunda Bağlar-Elazığ dostluğu, başlıklı haberin detayında; Türkiye Kadınlar 2.Voleybol Ligi'nde yer alan Elazığ Belediyespor ve Bağlar Belediyespor takımları Elazığ'da dostluk karşılaşmasında karşı karşıya geldi.

Reklam
Reklam

Elazığ 15 Temmuz Spor Salonu’nda oynanan ve dostluk havasında geçen karşılaşmayı Bağlar Belediyespor 3-2 kazandı. Bağlar Belediyespor’u karşılaşmada yönetim kurulu üyesi Güzel Kızoğlu temsil etti. Bağlar Belediyespor yönetimi, gösterilen ev sahipliği ve misafirperverlikten dolayı Elazığ Belediyespor yönetimine teşekkür etti.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Kadın voleybolunda Bağlar-Elazığ dostluğu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "24.10.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan Kadın voleybolunda Bağlar-Elazığ dostluğu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.