Kadın sürücünün kızdığı çocuk trafik polisiyle uygulama yaptı
Kadın sürücünün kızdığı çocuk trafik polisiyle uygulama yaptı, başlıklı haberin detayında; Adana'da trafik polisi tarafından eğitim verildikten sonra "trafik dedektifi kimlik kartı" alan çocuk yoldan geçen araçları durdurmak isterken bir kadın sürücünün kızdığı o anlar sosyal medyada yayınlanınca 10 yaşındaki Enes Yetkin adlı çocuk trafik polisiyle birlikte uygulama yaptı.
Adana Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde trafik eğitimi verdiği çocuklara ‘trafik dedektifi kimlik kartı’ verdi. Bu çocuklardan biri olan Enes Yetkin, ‘trafik kontrol dersi’ kapsamında Seyhan ilçesi Kurtuluş Mahallesi’nde yoldan geçen araçları durdurarak, sürücülerin emniyet kemerlerini takıp takmadığını denetlemeye başladı. Bu sırada yoldan geçen bir kadın sürücü, küçük Enes’i azarlayarak, yoldan çekilmesini söyledi. Enes’in üzüldüğü olayı ise babası Eşref Yetkin cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.
Görüntüleri sosyal medyada paylaşan baba Yetkin, oğlunun çok üzüldüğünü ifade etti. Bunun üzerine harekete geçen polis, küçük Enes’i evinden alarak Turgut Özal Bulvarı’ndaki trafik denetimine götürdü. Polis ağabeyleriyle birlikte durdurduğu araçlardaki sürücülerin trafik kurallarına uyup uymadığını kontrol eden Enes, bilgilendirici broşür de dağıttı.Yaşadığı olay nedeniyle üzüldüğünü belirten Enes Yetkin, “Aldığım eğitimlerin ardından trafik dedektifi oldum. O gün bir kadın sürücüye düdük çaldım. O da bana ‘Yoldan çekil, ezileceksin’ diye bağırdı. Çok üzüldüm. Bugün polis ağabeylerimle birlikte, trafik denetimine katıldım” diye konuştu.Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"Kadın sürücünün kızdığı çocuk trafik polisiyle uygulama yaptı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "04.08.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Kadın sürücünün kızdığı çocuk trafik polisiyle uygulama yaptı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.