Kadın Kooperatiflerin faaliyetleri konuşuldu

TAKİP ET

Kadın Kooperatiflerin faaliyetleri konuşuldu başıklıklı son dakika haberinde; DÜZCE(İHA) – Düzce Valisi Cevdet Atay başkanlığında kadın kooperatifleri faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantı gerçekleştirildi.

Reklam
Reklam

Vali Cevdet Atay Başkanlığında, Vali Yardımcısı Süleyman Hurrem Aksoy ve kurum yetkililerinin katılımıyla, Düzce’deki kadın kooperatifleri faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantı gerçekleştirildi.
Toplantıda kadın kooperatiflerinin bu güne kadar yapmış oldukları çalışmalar ve bundan sonraki yapacakları çalışmalar değerlendirildi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Kadın Kooperatiflerin faaliyetleri konuşuldu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "22.06.2021" tarihinde "GENEL" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "GENEL" haberleri kategorisinde yer alan "Kadın Kooperatiflerin faaliyetleri konuşuldu" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.