Kadın 80. bölüm fragmanı izle : "Arif abi benim babam olacak" - FOX TV

TAKİP ET

Kadın 80. bölüm fragmanı`nda çocukların birbirleri ile Arif hakkında konuşurken görüyoruz. Çocukların "Arif abi keşke benim babam olsa", sözüne karşılık Bahar'ın çocuğu "hayır Arif abi benim babam olacak" çıkışına şahit olan Arif, bu sözden büyük mutluluk duyuyor. Kitabı çıkan Bahar'ı büyük bir heyecan içerisinde. Kadın 80. bölüm fragmanı hakkında gelişmeler haberimizde.

Reklam
Reklam

Kadın 80. bölüm fragmanı izle! Kadın yeni bölüm fragmanında çocukların birbirleri ile Arif hakkında konuşurken görüyoruz. Çocukların "Arif abi keşke benim babam olsa", sözüne karşılık Bahar'ın çocuğu "hayır Arif abi benim babam olacak" çıkışına şahit olan Arif, bu sözden büyük mutluluk duyuyor. Kitabı çıkan Bahar'ı büyük bir heyecan içerisinde. 

KADIN 80. BÖLÜM FRAGMANI İZLE : ARİF ABİ BENİM BABAM OLACAK

Çocukların "Arif abi keşke benim babam olsa", sözüne karşılık Bahar'ın çocuğu "hayır Arif abi benim babam olacak" çıkışına şahit olan Arif, bu sözden büyük mutluluk duyuyor. Kadın 80. bölüm'de, Arif ve Bahar'ın haricinde yeni bir evlilik teklifi da geliyor. 

KADIN 80. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE : BENİMLE EVLENİR MİSİN?

Sürprizlerle dolu Kadın yeni bölüm fragmanı FOX TV'de.

Kadın 80. bölüm fragmanı, büyük finale çok az kala yayınlandı. 28 Ocak 2020 tarihinde yayınlanacak olan Kadın 80. bölüm FOX TV'de.