Kadın 79. bölüm izle (son bölüm full izle) : Bahar ile Şirin arasında büyük kavga - 21 Ocak 2020 - FOX TV

TAKİP ET

Kadın 79. bölüm full izle! Kadın son bölüm de; Gözlerinin sulanmasını fırsat bilen Raif, Bahar'a korkutucu bir şaka yapıyor. Raif, Ceyda'ya hayallerinden ve rüyasından bahsediyor. Kötülükte sınır tanımayan Şirin, uyuzcuğumu kaçırıyor. Kısmet, Arif'e geçmişi ile alakalı gerçekleri anlatıyor. Sıcak bir pazar kahvaltısı. Şirin'i gören Yusuf, Bahar'a kedinin yerini söylüyor. 21 Ocak 2020 de FOX TV de yayınlanan Kadın 79. bölüm yayında.

Reklam
Reklam

Kadın 79. bölüm izle! Kadın son bölüm de; Gözlerinin sulanmasını fırsat bilen Raif, Bahar'a korkutucu bir şaka yapıyor. Raif, Ceyda'ya hayallerinden ve rüyasından bahsediyor. Kötülükte sınır tanımayan Şirin, uyuzcuğumu kaçırıyor. Kısmet, Arif'e geçmişi ile alakalı gerçekleri anlatıyor. Sıcak bir pazar kahvaltısı. Şirin'i gören Yusuf, Bahar'a kedinin yerini söylüyor.

KADIN 79. BÖLÜM İZLE : ARİF GERÇEKLERİ ÖĞRENİYOR

Gözlerinin sulanmasını fırsat bilen Raif, Bahar'a korkutucu bir şaka yapıyor. Raif, Ceyda'ya hayallerinden ve rüyasından bahsediyor. Kötülükte sınır tanımayan Şirin, uyuzcuğumu kaçırıyor. Kısmet, Arif'e geçmişi ile alakalı gerçekleri anlatıyor. Sıcak bir pazar kahvaltısı. Şirin'i gören Yusuf, Bahar'a kedinin yerini söylüyor. 

KADIN SON BÖLÜM İZLE : BAHAR İLE ŞİRİN BÜYÜK KAVGASI

Sarp'ın Nisan'a nasihatı. Şirin kendi hatalarını babasına yüklüyor. Şirin'in yaptıklarını öğrenen Emre, Şirin'i işten çıkartıyor. Arif, Şirin'in cinayet itiraf etmesini Bahar ve ailesi ile  paylaşıyor. Deliye dönen Bahar, Şirin'i sokak ortasında dövüyor. Bahar ve Şirin arasında ki büyük kavga ilerleyen bölümlerde nasıl yansıyacak...

KADIN 79. SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE - FOX TV

FOX TV'nin izlenme rekorları kıran Kadın dizisi 21 Ocak 2020'de yayınlanan Kadın 79. son bölüm sizlerle.