Kadın 79. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kadın 79. bölüm fragmanında neler olacak?

TAKİP ET

Büyük finale 3. bölüm kala Kadın 79. bölüm fragmanı yayınlandı mı? merak ediliyor. Her bölümüyle izleyici ekrana kitleyen Kadın dizisi 79. bölüm de neler olacağı ise merak konusu. Şirin'in git gide tehlikeli bir hal alması, son yaptığı cinayet itirafı işleri daha da çıkmaza sokuyor. Şirin'in tehlikeli hamlelerine karşılık Bahar sessizliğini bozuyor. Arif'e en son duygularını itiraf etmesi, Bahar ile Şirin arasına net bir çizgi de koymuş oluyor. Kadın 79. bölüm fragman ve videoları haberimizde.

Reklam
Reklam

FOX TV'nin izlenme rekorları kıran dizisinde büyük finale 3. bölüm kala Kadın 79. bölüm fragmanı yayınlandı mı? merak ediliyor. Her bölümüyle izleyici ekrana kitleyen Kadın dizisi 79. bölüm de neler olacağı ise merak konusu.

KADIN 78. BÖLÜM FRAGMANI NDA NELER OLACAK?

Şirin'in git gide tehlikeli bir hal alması, son yaptığı cinayet itirafı işleri daha da çıkmaza sokuyor. Şirin'in tehlikeli hamlelerine karşılık Bahar sessizliğini bozuyor. Arif'e en son duygularını itiraf etmesi, Bahar ile Şirin arasına net bir çizgi de koymuş oluyor. Kadın 79. bölüm fragman ve videoları haberimizde.

KADIN 79. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kadın 79. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizde güncel olarak yer alacaktır. Kadın yeni bölüm fragmanları, video ve tanıtımlarıyla ilgili güncel gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Kadın 79. bölüm, 21 Ocak 2020 salı akşamı FOX TV ekranlarında.