Kadın 78. bölüm izle (son bölüm izle), Şirin : Ablamın kocasını öldürdüm - 14 Ocak 2020 - FOX TV

TAKİP ET

Kadın 78. bölüm yayınlandı. Kadın son bölüm de bu hafta herkesi şok edecek bir itiraf geliyor. Dizinin çılgın ve hırslı kızı Şirin, hırsızlık esnasında yaptığı itiraf izleyenleri hayrete düşürüyor. Şirin, 'Ablamın kocasını öldürdüm daha yeni...' sözüne, Arif şahit olurken, duydukları karşısında şok oluyor. Arif bu olayın peşini bırakmayarak Şirin'i sorguya alıyor. 14 Ocak 2020 de FOX TV ekranlarında yayınlanan Kadın 78. son bölüm full izleyebilirsiniz.

Reklam
Reklam

Kadın son bölüm izle : Dizinin çılgın ve hırslı kızı Şirin, hırsızlık esnasında yaptığı itiraf izleyenleri hayrete düşürüyor. Şirin, 'ablamın kocasını öldürdüm daha yeni...' sözüne, Arif şahit olurken, duydukları karşısında şok oluyor. Arif bu olayın peşini bırakmayarak Şirin'i sorguya alıyor.

KADIN 78. BÖLÜM İZLE

Bahar ile Arif arasında çarpıcı bir konuşma geçiyor. Bahar, Arif'in "eğer sana birşey yapmış olsaydı, onu öldürürdüm, tutumamazdım kendimi..." sözleriyle Arif'e olan duygularını açığa çıkarıyor. Arif, "sen öyle birşey yapmazdın, sen kimseye zarar veremezsin, çünkü sen Bahar'sın..." diyerek Bahar'a olan inancını gösteriyor.  

KADIN SON BÖLÜM İZLE

Bahar bir adım daha ileri giderek, "eğer seni benden alırsa ben buna dayanamam" şeklinde aşkını itiraf ediyor. Arif ise, Bahar'ın aşkına karşılık vererek yanında olduğunu ifade ediyor. 

Şirin'in yaptığı itiraf ise, 78. bölüme damga vururken, duydukları karşısında Arif'in hamlesi gecikmiyor.

KADIN 78. SON BÖLÜM FULL İZLE

Arif, Şirin'in duyduğu itirafı soruyor. Şirin kendinden emin bir şekilde Arif'e alaycı bir şekilde "Aferin sana, sen benim kadar aptal değilmişsin, çözmüşsün işi, sen bunu ispat edemezsin de, çünkü elinde hiç bir kanıtın yok" sözü ise cinayeti itiraf eder nitelikteydi. Fakat, Arif bu konuşmayı kayda almış, Bahar ve ailesiyle paylaşıp paylaşmama konusunda tereddüt de kalmıştır. Arif nasıl bir karar verecek, hepsini Kadın 78. son bölüm ve ilerleyen yeni bölümlerde göreceğiz.

ŞİRİN GERÇEKTEN BAHAR'IN KOCASINI ÖLDÜRDÜ MÜ?

Finale 4. bölüm kala işler iyice ilginç bir hal almaya başlıyor. Şirin, gerçekten Sarp'ı öldürüp öldürmediğini yeni bölümler de göreceğiz.

Final yapmaya hazırlanan reyting rekortmeni dizi Kadın 78. bölüm, 14 Ocak 2020 tarihinde FOX TV'de yayınlandı.