Kadın 77. bölüm izle - Kadın son bölüm full izle : Arif, Bahar'a masum bir teklifte bulunuyor - 24 Aralık 2019 - FOX TV

TAKİP ET

Kadın 77. son bölüm izle! Kadın 77. bölüm de bu hafta; Şirin, saklanmış silahı nasıl buldu? Arif'ten Bahar'a masum bir teklif geliyor. Arif, Bahar'ı yemeğe davet ediyor. Dorukçum hediye listesinde kimlerin olduğunu anlatıyor. Ağacı olmayan doruk, kendi ağaç oluyor. Şirin kötü lafları ile Arif'in canını sıkıyor. Dorukçum'un yeni yıl hedeflerini anlatıyor. FOX TV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Kadın 77. bölüm, 24 Aralık 2019 tarihinde full olarak izleyebilirsiniz.

Reklam
Reklam

Kadın 77. bölüm izle! Kadın 77. yeni bölüm de bu hafta; Şirin, saklanmış silahı nasıl buldu? Arif'ten Bahar'a masum bir teklif geliyor. Arif, Bahar'ı yemeğe davet ediyor. Dorukçum hediye listesinde kimlerin olduğunu anlatıyor. Ağacı olmayan doruk, kendi ağaç oluyor. Şirin kötü lafları ile Arif'in canını sıkıyor. Dorukçum'un yeni yıl hedeflerini anlatıyor. FOX TV'nin izlenme rekorları kıran dizisi Kadın 77. bölüm, 24 Aralık 2019 tarihinde full olarak izleyebilirsiniz.

KADIN 77. BÖLÜM İZLE

Şirin, saklanmış silahı nasıl buldu? Arif'ten Bahar'a masum bir teklif geliyor. Arif, Bahar'ı yemeğe davet ediyor. Dorukçum hediye listesinde kimlerin olduğunu anlatıyor. Ağacı olmayan doruk, kendi ağaç oluyor. Şirin kötü lafları ile Arif'in canını sıkıyor.

KADIN SON BÖLÜM İZLE

Dorukçum'un yeni yılda ki hedeflerini anlatıyor. Bahar, Arif'i kendi gözünden anlatıyor. Satılmış, Emre ile tavla oynamak istiyor. Ceyda, Raif'e şifalı elleri ile masaj yapıyor. Ceyda'dan gülümseten Raif kıskancı. Ağacı olmayan doruk, kendi ağaç oluyor.  Raif ve Ceyda birlikte ilk ağacını süslüyor. Kısmet, eski trajedilerini hatırlıyor.

KADIN 77. SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

24 Aralık 2019 tarihinde Salı akşamı FOX TV ekranlarında yayınlanan KADIN 77. son bölüm full tek parça izlemek için tıklayınz.