Kadın 77. bölüm fragmanı : Arif, Bahar'a kur yapıyor. - Kadın yeni bölüm fragmanı izle - FOX TV

TAKİP ET

Kadın 77. bölüm fragmanı izle. Kadın 77. bölüm fragmanı neler oluyor? Kadın yeni bölüm de neler olacak ? Kadın 77. bölüm fragmanı yayınlanmıştır. Kadın yeni bölüm fragmanı nda; Arif ve Bahar'ı yan yana görüyoruz. Arif bir davet hakkında konuşurken tek başına gidilemeyeceğini söylüyor. Bahar ise ona eşlik edeceğini söylüyor. FOX TV'nin sevilen dizisi Kadın 77. yeni bölüm fragman ve tanıtımlarla ilgili gelişmeler haberimizde güncel takip edebilirsiniz.

Reklam
Reklam

Kadın 77. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kadın yeni bölüm de neler olacak ? Kadın 77. bölüm fragmanı yayınlanmıştır. Kadın yeni bölüm fragmanı nda; Arif ve Bahar'ı yan yana görüyoruz. Arif bir davet hakkında konuşurken tek başına gidilemeyeceğini söylüyor. Bahar ise ona eşlik edeceğini söylüyor. FOX TV'nin sevilen dizisi Kadın 77. yeni bölüm fragman ve tanıtımlarla ilgili gelişmeler haberimizde güncel takip edebilirsiniz.
KADIN 77. BÖLÜM FRAGMANI

Kadın 77. bölüm fragmanın da; Arif ile Bahar parkta yürürlerken yaptıkları sohbet ile duygularını birkez daha ifade ediyorlar. Arif, bir davete katılması gerektiğini fakat bu davetin, eşli olacağını ifade ediyor. Bu sebepten dolayı davete gitmeyeceğini Bahar'a anlatırken, Bahar'ın kendisine katılıp katılmayacağını da merak ediyor. Bahar bu davete karşılık verdiği tepki ise Arif'in çok hoşuna gidiyor.

KADIN YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kadın 77. bölüm yeni fragman da; Bahar, Arif'in zor durumda olduğunu ve davet için kendisinin ona eşlik edebileceğini ima ederken, Arif telefona sarılarak davete katılacağını söylüyor. Bahar, Arif'in duygularına karşılık verirken, Arif'in heyecanı ise gözlerinden okunuyor.

KADIN 77. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Kadın 77. bölüm, 24 Aralık 2019 Salı akşamı saat 20:00 'da FOX TV ekranlarında.