Kadın 76. bölüm - Kadın son bölüm full izle : Enver'in öfkesi, Şirin'in pişmanlığı - 17 Aralık 2019 - FOX TV

TAKİP ET

KADIN 76. bölüm, FOX TV'de yayınlandı. Kadın son bölüm de bu hafta; Satılmış okuldan kaçıp nereye gidiyor? Satılmış karanlıktan korktuğu için ışıklar açık yatıyor. Olaylara anlam veremeyen Şirin, babasını üzdüğü için büyük bir pişmanlık içerisinde. Dorukçum manitanın anlamını öğrenmeye çalışıyor. Sarp'dan kalan silahı ne yapacaklarını düşünüyorlar. 17 Aralık 2019 tarihinde yayınlanan KADIN 76. BÖLÜM (son bölüm full) izlemek ve gelişmelerden haberdar olmak için haberimizde kalın.

Reklam
Reklam

KADIN 76. bölüm izle, 17 Aralık 2019'da FOX TV'de yayınlandı. Kadın son bölüm de bu hafta; Satılmış okuldan kaçıp nereye gidiyor? Satılmış karanlıktan korktuğu için ışıklar açık yatıyor. Olaylara anlam veremeyen Şirin, babasını üzdüğü için büyük bir pişmanlık içerisinde. Dorukçum manitanın anlamını öğrenmeye çalışıyor. Sarp'dan kalan silahı ne yapacaklarını düşünüyorlar.

"KADIN 76. BÖLÜM İZLE" - TIKLAYINIZ

Kadın 76. bölüm full de; Fazilet Hanım ile konuşan Enver, büyük bir öfkeyle çılgına döndü. Dorukçum teyzesinden duyduğu kelimenin anlamını öğrenmeye çalışıyor. Satılmış karanlıktan korktuğu için ışıklar açık yatıyor. Olaylara anlam veremeyen Şirin, babasını üzdüğü için büyük bir pişmanlık içerisinde. Dorukçum manitanın anlamını öğrenmeye çalışıyor. Sarp'dan kalan silahı ne yapacaklarını düşünüyorlar.

"KADIN SON BÖLÜM İZLE" - TIKLAYINIZ

Kadın son bölüm full de; Bahar, yemekte yaşanılan olayda Enver'in taklidini yapıp gülüyor. Gerçekleri merak eden Enver, Fazilet Hanım'a gidip gerçeği sorguluyor. Satılmış eski alışkanlıklarından vazgeçmiyor. Kısmet, Bahar'ı rahatsız ettiği için Cem ile iş yapmak istemiyor. Kısmet'in iş yerinden Cem'in çıktığını gören Arif, Kısmet'e Cem'i soruyor. Ceyda, Satılmış'ın evden kaçtığını zannedip endişeleniyor. Arif'i atlatan Satılmış okuldan kaçıyor.

KADIN 76. SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE - 17 ARALIK 2019 - FOX TV

Kadın 76. yeni bölümde;
Satılmış'a olan ilgisizlik Satılmış'ı üzüyor. Ceyda Arda'yı severken, Satılmış söylenenleri dinliyor. Arda'yı almak için eve gelen Dursun kavga çıkartınca Enver silahla kovalıyor.

KADIN 76. BÖLÜM, 17 Aralık 2019, Salı akşamı saat 20:00'da FOX TV ekranarında yayınlandı. Kadın son bölüm full tek parça izle mek ve güncel gelişmelerden haberdar olmak için sayfamızı takipte kalınız.