Kadın 74. bölüm izle - 03 Aralık 2019 FOX TV Kadın 74. son bölüm (yeni bölüm) full tek parça izle

TAKİP ET

FOX'un izlenme rekorları kıran duygu yüklü dizisi Kadın 74. bölüm yayınlandı. Kadın son bölüm de; Şirin evi ablası ile paylaşmak istemiyor. Ceyda'nın kıyafetleri beğenmemesi Fazilet Hanım'ı kızdırıyor. Bahar gerçeği öğreniyor.Arif Şirin'i yalnız bıraktığı için özür dilemeye gidiyor., Ceyda Raif'in Arda'ya olan ilgisini görünce duygulanıyor. 03 Aralık 2019, Pazartesi akşamı yayınlanan Kadın 74. bölüm full tek parça izle mek için haberimizi takipte kalınız.

Reklam
Reklam

FOX'un izlenme rekorları kıran duygu yüklü dizisi Kadın 74. bölüm izle yici ile buluştu. Kadın 74. son bölüm de; Şirin evi ablası ile paylaşmak istemiyor. Ceyda'nın kıyafetleri beğenmemesi Fazilet Hanım'ı kızdırıyor. Bahar gerçeği öğreniyor.Arif Şirin'i yalnız bıraktığı için özür dilemeye gidiyor., Ceyda Raif'in Arda'ya olan ilgisini görünce duygulanıyor.

KADIN 74. BÖLÜM İZLE

Kadın 74. bölüm full izle; Şirin evi ablası ile paylaşmak istemiyor. Ceyda'nın kıyafetleri beğenmemesi Fazilet Hanım'ı kızdırıyor. Bahar gerçeği öğreniyor.Arif Şirin'i yalnız bıraktığı için özür dilemeye gidiyor., Ceyda Raif'in Arda'ya olan ilgisini görünce duygulanıyor.

KADIN 74. BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

Kadın son bölüm full izle; Fazilet Hanım Raife Ceyda'nın onu sorduğunu söylüyor. Ceyda Raife teşekkür öpücüğü veriyor. Ceyda, Arda ile ilgili mutlu haberi öğreniyor. Bahar Fazilet Hanım'a Arda'nın yeteneğini anlatıp ne yapabileceğini soruyor. Gerçekleri öğrenen Bahar Şirinin yalanını yüzüne vuruyor. 

KADIN SON BÖLÜM İZLE

Kadın son bölüm full tek parça izle; Ceyda Emre'ye karşı yardım alabilmek için Kısmet'in yanına gidiyor ve Emre ile Kısmetin birlikteliğini öğreniyor. Fazilet Hanımın kıyafetlerini giyen Ceyda'ya Raif eleştirisi geliyor. 
Bahar Arda'nın yeteneğini görünce duygulanıyor. Arif, sözleri ile kalbini anlatıyor.

03 Aralık 2019 tarihinde FOX TV ekranlarında yayınlanan Kadın 74. bölüm full tek parça (son bölüm) izle mek için tıklayınız.