Kadın 74. bölüm fragmanı izle - Kadın 74. yeni bölüm fragmanı hemen izle - Fox tv

TAKİP ET

Kadın 74. bölüm fragmanı izle yici ile buluştu. FOX TV'nin Salı akşamları yayınlanan fenomen dizisi KADIN 74. BÖLÜM YENİ FRAGMAN yayınlandı. Arif Bahar'ı karşısına alarak kendisinin başını belaya sokmaması için uyarıyor. Arif'e, ben anladım, Şirin bulandırıyor senin kafanı diye sorulduğunda, Arif kendini kaybediyor ve 'Benim kafam zaten bulanık' Her geçen yep yeni olaylar ile daha da heyecanlı geçen günlerde Bahar, Arif ile mi Cem ile mi yoluna devam edecek? Kadın 74. yeni bölüm fragmanı izle.

Reklam
Reklam

Kadın 74. bölüm fragmanı izle yici ile buluştu. FOX TV'nin Salı akşamları yayınlanan fenomen dizisi KADIN 74. BÖLÜM YENİ FRAGMAN yayınlandı. Sarp'ın ölümü ile kendisini yeni yeni toparlamaya çalışan Bahar, çocukları için mücadeleye devam ediyor. Her geçen yep yeni olaylar ile daha da heyecanlı geçen günlerde Bahar, Arif ile mi Cem ile mi yoluna devam edecek? 

KADIN 74. BÖLÜM FRAGMANI İZLE 

Kadın 74. bölüm fragmanı da; Arif Bahar'ı karşısına alarak kendisinin başını belaya sokmaması için uyarıyor. Arif'e, ben anladım, Şirin bulandırıyor senin kafanı diye sorulduğunda, Arif kendini kaybediyor ve 'Benim kafam zaten bulanık, bu kız buraya taşındığından beri kafam bulanık, birşey oldu, olacak korkusundan benim kafam allak pullak...'

KADIN 74. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Arif hızını alamıyor, Bahar'ın kendisine öylece bakmasına, 'ne bakıyorsun öyle boş boş bakıyorsun öyle, canıma yetti canıma' diyerek kızgın bir şekilde çıkıyor. Bahar arkadaşına Arif'in ne demek istediğini anlamadım diye sorduğun da, 'seni halen seviyor işte' sözünü duyuyor.

KADIN 74. BÖLÜM YENİ FRAGMAN İZLE

Kadın dizisinin 74. yeni bölümü 03 Aralık 2019, salı akşamı saat 20:00 da FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşacak.