KADIN 72. yeni bölüm fragmanı izle - Kadın 72. bölüm fragmanı izle:

TAKİP ET

Kadın 72. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 12 Kasım 2019 tarihinde yayınlanan Kadın 72. son bölüm fragmanı nda; Arif, Bahar'ı kapıda durdurarak endişesini dile getiriyor. Arif, Bahar'a 'Bana düşmez ama, Berşan'dan uzak dur, hayır gelmez o kızdan kimseye' diyor. Arif'in beklemediği tepki ise Bahar'dan cevap olarak geliyor. Kadın 72. bölüm ile ilgili fragman ve tanıtımlar haberimizde.

Reklam
Reklam

Kadın 72. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 12 Kasım 2019 tarihinde yayınlanan Kadın 72. son bölüm fragmanı nda; 

KADIN 72. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kadın 72. yeni bölüm fragmanı da, Arif, Bahar'a 'Bana düşmez ama, Berşan'dan uzak dur, hayır gelmez o kızdan kimseye' diyor. Arif'in beklemediği tepki ise Bahar'dan cevap olarak geliyor

KADIN 72. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kadın 72. bölüm fragmanı nda; Arif'in uyarısı üzerine, Bahar'da; 'Arif bana da düşmez ama, sende Şirin'den uzak dur, ondan da kimseye hayır gelmez' diyerek gergin rüzgarlar esiyor.

KADIN 72. SON BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Kadın son fragmanı nda; Bahar, eve geldiği zaman çocuklarının hüzünlü halleri ile karşılaşıyor. Çocuklar babalarının ölümüne henüz alışamazken, babalarına duydukları özlemi dile getiriyorlar.

Kadın 72. yeni bölüm, 19 Kasım 2019 Salı akşamı FOX ekranlarında, izleyici karşısında olacak.
 

Kadın 72. bölüm fragmanı izle - Kadın 72. yeni bölüm fragmanı izle - Kadın 72 fragmanı izle - Kadın 72. bölüm yeni fragman izle - Kadın 72. son bölüm fragmanı izle