Kadıköy'de cami kundaklama girişimine ilişkin İstanbul Valiliğinden açıklama

TAKİP ET

Kadıköy'de cami kundaklama girişimine ilişkin İstanbul Valiliğinden açıklama, başlıklı haberin detayında; İstanbul Valiliği, Kadıköy Faikpaşa Camii'nin bir şahıs tarafından yakılmaya çalışılmasına ilişkin açıklamada bulundu.

Reklam
Reklam

Dün akşam yaşanan olayla ilgili olarak İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Bugün saat 18.20 sıralarında Kadıköy İlçemizin Acıbadem Mahallesi Faikpaşa Camisi’nin kadınların namaz kıldığı bölümünde, kimliği meçhul bir kadın tarafından yangın çıkarmak suretiyle kundaklama girişiminde bulunulmuştur. Cami görevlileri ve vatandaşlarımızın müdahalesiyle söndürülen yangın şüphelisinin yakalanması ve bu menfur olayın aydınlatılmasına yönelik soruşturma başlatılmıştır. Faikpaşa Camimize yapılan bu çirkin saldırıyı şiddetle kınıyoruz" ifadelerine yer verildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Kadıköy’de cami kundaklama girişimine ilişkin İstanbul Valiliğinden açıklama" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Kadıköy’de cami kundaklama girişimine ilişkin İstanbul Valiliğinden açıklama başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.