Kablo çalarken suçüstü yakalanan şahıs adliyeye sevk edildi
Kablo çalarken suçüstü yakalanan şahıs adliyeye sevk edildi, başlıklı haberin detayında; Kayseri'de 10 bin TL değerinde kablo çalarken polis ekipleri tarafından suçüstü yakalanan şahıs adliyeye sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık Şube Müdürlüğü ekipleri, gece saatlerinde menholden (kontrol bacası) hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. 10 bin TL değerinde kablo çalan A.H.D.’yi suçüstü yakalayan ekipler, gözaltına aldı. Şahsın üzerinde arama yapan ekipler, suça konu kablo, olayda kullanılan bir adet demir kesme ve bir çift eldiven ele geçirdi.
Gözaltına alınan şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"Kablo çalarken suçüstü yakalanan şahıs adliyeye sevk edildi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "22.10.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Kablo çalarken suçüstü yakalanan şahıs adliyeye sevk edildi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.