Japonya'da 5.8 büyüklüğünde deprem

TAKİP ET

Japonya'da 5.8 büyüklüğünde deprem, başlıklı haberin detayında; Japonya'da merkez üssü Tokaido açıkları olan 5.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Reklam
Reklam

Japonya, 5.8 büyüklüğündeki depremle sarsıldı. Japonya Meteoroloji Ajansı (JMA), yerel saatle 17.37’de kaydedilen depremin merkez üssünün Tokaido açıkları olduğunu duyurdu. 380 kilometre derinlikte meydana gelen sarsıntı Miyagi, Namaguchi ve Nagano başta olmak üzere birçok bölgede hissedilirken, ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı. Deprem sonrası tsunami riskinin ise oluşmadığı bildirildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Japonya’da 5.8 büyüklüğünde deprem" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.10.2021" tarihinde "DÜNYA" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "DÜNYA" haberleri kategorisinde yer alan Japonya’da 5.8 büyüklüğünde deprem başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.