Jandarmadan uyuşturucu tacirlerine operasyon

TAKİP ET

Jandarmadan uyuşturucu tacirlerine operasyon başıklıklı son dakika haberinde; Manisa'nın Turgutlu İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından drone ile havadan arazi kontrolü sırasında 60 kök Hint keneviri tespit edilirken, toplanan kenevirler imha edildi.

Reklam
Reklam

Turgutlu İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında bir tarlada kenevir yetiştirildiği ihbarı üzerine harekete geçildi. Tarla üzerinde drone ile havadan gözetleme yapan ekipler boyları 50 santimetreye kadar ulaşan bakımları yapılmış 60 kök Hint keneviri tespit edildi. Tespit edilen kenevirler sökülerek imha edilirken, tarla sahibi olduğu belirlenen A.Ş.’nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Jandarmadan uyuşturucu tacirlerine operasyon" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "19.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Jandarmadan uyuşturucu tacirlerine operasyon" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.