Jandarmadan sürücülere babalar günü hediyesi

TAKİP ET

Jandarmadan sürücülere babalar günü hediyesi başıklıklı son dakika haberinde; Kahramanmaraş'ta jandarma ekipleri, Babalar Günü dolayısıyla sürücülerin Babalar Günü'nü kutladı.

Reklam
Reklam

Onikişubat ilçesi ve Dulkadiroğlu ilçesinde trafik kontrolü yapan İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, durdurdukları sürücülerin Babalar Günü’nü kutlayarak çeşitli hediyeler takdim etti.
Sürücüler de bu özel günde jandarmanın bu hassasiyetini memnuniyetle karşıladıklarını dile getirerek, teşekkürlerini sundu.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Jandarmadan sürücülere babalar günü hediyesi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "20.06.2021" tarihinde "GENEL" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "GENEL" haberleri kategorisinde yer alan "Jandarmadan sürücülere babalar günü hediyesi" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.