Jandarmadan kripto para operasyonu: 1 gözaltı

Jandarmadan kripto para operasyonu: 1 gözaltı, başlıklı haberin detayında; Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, kripto para üreten bir kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kayseri İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen kaçakçılık ile mücadele faaliyetleri kapsamında; kripto para üretim cihazı ile kripto para üretimi yapıldığının tespit edilmesi üzerine harekete geçildi. Melikgazi ilçesinde bir eve operasyon düzenleyen ekipler, F.E.’yi gözaltına aldı. Evde yapılan aramada ise piyasa değeri yaklaşık 370 bin TL olan 3 adet ana kart, 22 adet ekran kartı, 3 adet intel işlemci, 4 adet power supply, 3 adet 16 GB USB bellek, 44 adet soğutucu fan, 3 adet 4 GB RAM, 1 adet TB HDD, 1 adet 120 GB SSD, 3 adet farklı markalarda cep telefonu ve 3 adet mining sistemi ele geçirildi.

Şüpheli F.E. ise gözaltına alındı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Jandarmadan kripto para operasyonu: 1 gözaltı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "19.10.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Jandarmadan kripto para operasyonu: 1 gözaltı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.