Jandarmadan karda mahsur kalanlara gıda yardımı

TAKİP ET

Jandarmadan karda mahsur kalanlara gıda yardımı, başlıklı haberin detayında; Adıyaman'ın Kahta ilçesinde de kar nedeniyle mahsur kalan köylülere Kahta ilçe jandarma personelleri tarafından gıda yardımı yapıldı.

Reklam
Reklam

Adıyaman ve ilçelerinde 5 gündür etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Adıyaman İl Özel İdaresinden yapılan açıklamaya göre, kar nedeniyle Kahta, Çelikhan, Tut, Sincik, Besni ve Gerger ilçelerine bağlı 207 köy yolu ulaşıma kapandı. Ekipler, yolları ulaşıma açmak için yoğun çalışma yürütüyor.

Öte yandan da Kahta ilçesine bağlı köylerde yoğun kar yağışı nedeniyle vatandaşlar yollarda mahsur kaldı. Kahta İlçe Jandarma Komutanlığı personelleri köyde mahsur kalan vatandaşlara temel gıda malzemesi olan kumanyalar dağıttı.




Jandarmadan karda mahsur kalanlara gıda yardımı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde HABERDE İNSAN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. HABERDE İNSAN haberleri kategorisinde yer alan Jandarmadan karda mahsur kalanlara gıda yardımı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)