Jandarma vatandaşları bilgilendirdi

TAKİP ET

Jandarma vatandaşları bilgilendirdi başıklıklı son dakika haberinde; Sungurlu İlçe Jandarma Komutanlığı ile Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği tarafından ilçeye bağlı Gökçam köyünde vatandaşlar ziyaret edildi.

Reklam
Reklam

Ziyaret esnasında Jandarmanın tanıtımı yapılırken, kadına yönelik şiddet ve aile içi şiddetin önlenmesi amacıyla vatandaşlara bilgilendirme yapıldı. Ziyarette ayrıca köyde bulunan çocuklara boyama kitabı, şeker ve çikolata dağıtılarak sohbet edildi.
Konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada, ”Halkla ilişkilerde güler yüz, samimiyet ve güven esas alınarak icra edilen faaliyetlerimize önümüzdeki günlerde de devam edilecektir” denildi.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Jandarma vatandaşları bilgilendirdi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "23.06.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan "Jandarma vatandaşları bilgilendirdi" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.