Jandarma tacirleri adım adım takip etti, 10 kilo esrarı satılamadan yakaladı

TAKİP ET

Jandarma tacirleri adım adım takip etti, 10 kilo esrarı satılamadan yakaladı, başlıklı haberin detayında; Denizli'de jandarma ekiplerinin bir süredir takibe aldığı adrese düzenlediği operasyonda 10 kilogram kubar esrar, 550 kök kenevir ve av tüfeği ele geçirdi.

Reklam
Reklam

Denizli İl Jandarma Komutanlığına bağlı Narkotik timleri Baklan ilçesinde bir süredir takibe aldığı şüphelinin adresine operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında 1 şüpheli gözaltına alınırken yapılan aramalarda ortaya çıkan uyuşturucu maddeler pes dedirtti. 10 kilogram kubar esrar, 550 kök kenevir ve av tüfeği ele geçirildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Jandarma tacirleri adım adım takip etti, 10 kilo esrarı satılamadan yakaladı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "30.07.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Jandarma tacirleri adım adım takip etti, 10 kilo esrarı satılamadan yakaladı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.