Jandarma karda mahsur kalan vatandaşların yardımına koştu

Jandarma karda mahsur kalan vatandaşların yardımına koştu, başlıklı haberin detayında; Aksaray'da yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle kapanan köy yollarında mahsur kalan ve hasta olan vatandaşların yardımına jandarma ekipleri yetişti. İl Jandarma Komutanlığı tarafından kurulan özel ekipler, köy ve beldelerde yardıma ihtiyacı olan vatandaşlara hizmet veriyor.

Tüm yurdu etkisi altına alan ve Aksaray'da da günlerdir etkili olan kar yağışı, belde ve köylerde vatandaşların mahsur kalmasına neden oldu. Hastaneye gidemeyen, araçta mahsur kalan, eczaneye gidemeyen, kömürü biten vatandaşa kömür getiren ve yolda kalan ambulanslara destek olan jandarma ekipleri köy köy geziyor. Yoğun ihbarlar üzerine Aksaray İl Jandarma Komutanlığı tarafından özel bir ekip oluşturuldu. Özel ekip sadece yardıma muhtaç olan vatandaşlara hizmet veriyor. Ambulansların giriş yapamadığı yerlerde jandarma ekipleri hasta ile ambulansı buluşturuyor. Evden çıkamayan birçok vatandaş ise yine jandarmanın desteğiyle ihtiyaçlarını gideriyor. Kurulan özel ekip, gece gündüz demeden sadece vatandaşların ihtiyacını karşılama görevine bakıyor.




Jandarma karda mahsur kalan vatandaşların yardımına koştu başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 27.01.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan Jandarma karda mahsur kalan vatandaşların yardımına koştu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)