Jandarma'dan KADES bilgilendirmesi

TAKİP ET

Jandarma'dan KADES bilgilendirmesi, başlıklı haberin detayında; Malatya il Jandarma Komutanlığı Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği tarafından kadınlara yönelik Kadın Destek Uygulaması (KADES) hakkında bilgi verildi.

Reklam
Reklam

Malatya İl Jandarma Komutanlığı Aile içi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği görevlilerince, Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren CMC Çağrı Merkezinde yaklaşık 180 kadın çalışana KADES uygulaması tanıtıldı.

Bayanlara, KADES programının telefonlarına indirimi sağlandı ve 6284 sayılı kanun hakkında bilgilendirme yapıldı. Jandarma görevlileri konu ile ilgili broşür de dağıttı.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"Jandarma’dan KADES bilgilendirmesi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "28.07.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan Jandarma’dan KADES bilgilendirmesi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.