Jandarma Artvin'de kubar esrar yakaladı

TAKİP ET

Jandarma Artvin'de kubar esrar yakaladı başıklıklı son dakika haberinde; Artvin'in Ardanuç ilçesinde jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda 4 adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan şişe ve aparatlar ile 59 gram kubar esrar ele geçirdi.

Reklam
Reklam

Artvin İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü JASAT timleri ve Ardanuç İlçe Jandarma Komutanlığı personeli tarafından uyuşturucu ile mücadele kapsamında alınan istihbarata dair yapılan arama sonucunda Ardanuç ilçesi Harmanlı köyünde ikamet eden G.B. (27) ve S.B. (31)’nin ev ve eklentilerinde yapılan aramada 4 adet uyuşturucu madde içiminde kullanılan şişe ve aparatlar ile 59 gram kubar esrar olduğu değerlendirilen madde ele geçirildi. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"Jandarma Artvin’de kubar esrar yakaladı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "17.06.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan "Jandarma Artvin’de kubar esrar yakaladı" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.