İznik'teki kazadan acı haber geldi

TAKİP ET

İznik'teki kazadan acı haber geldi, başlıklı haberin detayında; Bursa'nın İznik ilçesinde geçtiğimiz gün meydana gelen trafik kazasından acı haber geldi.

Reklam
Reklam

Önceki gün İznik-Çakırca yolunda zeytin hali mevkiinde meydana gelen kazada, Ümit Çiçekli'nin kullandığı 34 VR 4047 plakalı otomobil, yolda bekleyen Melek Atar'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle sürüklenen yaşlı kadın ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yakınları ise haberi aldıklarında fenalık geçirdi. Yaşlı kadının cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı. Kazayla alakalı tahkikat sürüyor.




İznik'teki kazadan acı haber geldi başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 26.01.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan İznik'teki kazadan acı haber geldi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)