İzmit Belediyesi, YKS tercihlerinde öğrencilere danışmanlık desteği veriyor

TAKİP ET

İzmit Belediyesi, YKS tercihlerinde öğrencilere danışmanlık desteği veriyor, başlıklı haberin detayında; İzmit Belediyesi, üniversite adaylarının heyecanla beklediği YKS sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte YKS tercih danışmanlığı hizmeti vermeye başladı.

Reklam
Reklam

İzmit Belediyesi ve İstanbul Aydın Üniversitesi, Yüksek Öğretim Kurumları Sınavının (YKS) açıklanmasının ardından öğrenciler için hareket geçti. Belediye - üniversite işbirliği ile üniversite tercih döneminde ücretsiz rehberlik ve danışmanlık hizmeti verilerek, gençlerin tercihlerini en doğru şekilde yapabilmelerine katkı sağlanacak. Belsa B Blok önünde kurulan danışma ve rehberlik standı 13 Ağustos Cuma gününe kadar 09.00 - 18.00 saatleri arasında hizmet vermeye devam edecek. Yetenekli oldukları alanlar, tercih etmek istedikleri şehir ve şehrin ulaşım imkânları, adayların ilgi alanları gibi tercihleri etkileyen etkenler üzerine adaylarla görüşecek olan uzman rehberler, gençlerin tercihlerini en doğru şekilde yapabilmelerine katkıda bulunacak.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"İzmit Belediyesi, YKS tercihlerinde öğrencilere danışmanlık desteği veriyor" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "05.08.2021" tarihinde "GENEL" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "GENEL" haberleri kategorisinde yer alan İzmit Belediyesi, YKS tercihlerinde öğrencilere danışmanlık desteği veriyor başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.