İzmir Yamanlar'daki yangın kısmen kontrol altında

TAKİP ET

İzmir Yamanlar'daki yangın kısmen kontrol altında, başlıklı haberin detayında; İzmir'in Karşıyaka ilçesi Yamanlar Dağında çıkan orman yangını kısmen kontrol altına alındı.

Reklam
Reklam

İzmir’in Karşıyaka ilçesi Yamanlar Dağında vericilerin de bulunduğu Karatepe bölgesinde öğle saatlerine doğru çıkan orman yangını, İzmir Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı ekiplerin havadan ve karadan hızlı müdahalesiyle kısmen kontrol altına alındı. Havadan 1 uçak ve 4 helikopter, karadan ise 20’ye yakın arazözle müdahale edilen yangının, ekiplerin müdahalesiyle daha fazla büyümesi engellendi.

Yamanlar Gençlik Merkezini de tehdit eden yangının kısmen kontrol altına alındığı, tehlike arz etmediği bildirildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"İzmir Yamanlar’daki yangın kısmen kontrol altında" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "28.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan İzmir Yamanlar’daki yangın kısmen kontrol altında başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.