İzmir'de vapur seferleri yeniden başladı

TAKİP ET

İzmir'de vapur seferleri yeniden başladı, başlıklı haberin detayında; İZDENİZ Genel Müdürlüğü, gün içerisinde olumsuz hava koşullarından dolayı iptal edilen vapur seferlerinin yeniden başladığını duyurdu.

Reklam
Reklam

İZDENİZ Genel Müdürlüğünce yapılan açıklamada, saat 10.00 itibarıyla iptal edilen araba vapuru dahil tüm seferlerin saat 11.00 itibarı ile yeniden başladığı duyuruldu.

Yapılan açıklamada, "Sayın yolcularımız, hava ve deniz koşullarında yaşanan olumsuzluğun sona ermesiyle birlikte, saat 11.00 itibariyle araba vapuru ve yolcu gemisi sefer tarifesi program dahilinde uygulanmaya devam edecektir. İyi yolculuklar dileriz" denildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"İzmir’de vapur seferleri yeniden başladı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.10.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan İzmir’de vapur seferleri yeniden başladı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.