İzmir'de vapur seferleri iptal edildi

TAKİP ET

İzmir'de vapur seferleri iptal edildi, başlıklı haberin detayında; İzmir'de olumsuz hava koşulları nedeniyle şehir içi vapur seferleri iptal edildi.

Reklam
Reklam

İzmir Deniz İşletmeciliği Genel Müdürlüğünden (İZDENİZ) yapılan açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle şehir içi tüm vapur seferlerinin iptal edildiği duyuruldu. Vapur seferlerinin saat 10.00’dan itibaren iptal edildiği belirtildi.

Yapılan açıklamada, "Sayın yolcularımız, olumsuz hava ve deniz koşulları sebebiyle 15 Ekim 2021, saat 10.00 itibariyle araba vapuru seferleri dahil tüm seferler geçici süre ile iptal edilmiştir. Anlayışınız için teşekkür ederiz" denildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"İzmir’de vapur seferleri iptal edildi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.10.2021" tarihinde "ÇEVRE" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ÇEVRE" haberleri kategorisinde yer alan İzmir’de vapur seferleri iptal edildi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.