İzmir'de sahte aşı kartı düzenleyen hemşire tutuklandı
İzmir'de sahte aşı kartı düzenleyen hemşire tutuklandı, başlıklı haberin detayında; İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli bir hemşire, yakınlarına sahte aşı kartı düzenlediği iddiasıyla gözaltına alınmasının ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli olan hemşire R.K.Y. aşı polikliniğinde aşı yapmadığı halde 2 yakınını, sistem üzerinden aşı olmuş gibi giriş yaparak sahte aşı kartı düzenlediği iddiası üzerine hastane yönetimi tarafından polise ihbar edilmişti. İhbar üzerine gelen ekipler tarafından gözaltına alınan hemşire R.K.Y., işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)
Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.
"İzmir’de sahte aşı kartı düzenleyen hemşire tutuklandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "13.08.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan İzmir’de sahte aşı kartı düzenleyen hemşire tutuklandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.