İtfaiye ekipleri zamanla yarıştı ama talihsiz çiftçi kurtarılamadı

TAKİP ET

İtfaiye ekipleri zamanla yarıştı ama talihsiz çiftçi kurtarılamadı, başlıklı haberin detayında; Kuyucak ilçesinde tarlaya gitmekte olan bir çiftçi traktörü ile birlikte kurutma kanalına uçtu. Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin zamanla yarıştığı olayda, traktörün altında kalan talihsiz adam kurtarılamadı.

Reklam
Reklam

Kaza sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 20 RR 446 plakalı traktörü ile tarlaya gitmekte olan Coşkun Akdağ, Kuyucak Karapınar Mahallesi alt tarafında bulunan kurutma kanalına uçtu. Olayı görenlerin 112’ye ihbarı ile Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’ne ait bölgede konuşlu olan ekipler hemen olay yerine sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri adeta zamanla yarışırken, vinç yardımı ile traktörün altından çıkarılan Coşkun Akdağ isimli çiftçinin hayatını kaybettiği belirlendi.

Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü bildirildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"İtfaiye ekipleri zamanla yarıştı ama talihsiz çiftçi kurtarılamadı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "28.07.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan İtfaiye ekipleri zamanla yarıştı ama talihsiz çiftçi kurtarılamadı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.