İtfaiye, dereye düşen cep telefonunu bulmak için buz gibi suya girdi

TAKİP ET

İtfaiye, dereye düşen cep telefonunu bulmak için buz gibi suya girdi, başlıklı haberin detayında; Ordu'da itfaiye ekipleri, dereye düşen cep telefonunu bulmak için arama çalışması yaptı. Dalgaların etkisiyle sürüklendiği düşünülen telefon, arama çalışmalara rağmen bulunamadı.

Reklam
Reklam

Olay, Atatürk Bulvarı üzeri, Bülbül Deresi'ni denize bağlayan noktada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, köprü üzerinden yürüdüğü esnada bir kişi, cep telefonunu köprüden düşürdü. Dereye yuvarlanan telefon, suyun bulanık olması nedeniyle gözden kayboldu. Bunun üzerine telefonun sahibi, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, özel korunaklı su geçirmez kıyafetler giyerek, dereye girdi. Ekipler, derenin denize kadar olan bağlantısını ve cep telefonunun ilk düştüğü alanda bir süre arama çalışması yaptı. Dalgaların etkisiyle sürüklendiği düşünülen telefon ise bulunamadı.




İtfaiye, dereye düşen cep telefonunu bulmak için buz gibi suya girdi başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde HABERDE İNSAN haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. HABERDE İNSAN haberleri kategorisinde yer alan İtfaiye, dereye düşen cep telefonunu bulmak için buz gibi suya girdi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)