İtalya EURO 2020'de tur atladı

TAKİP ET

İtalya EURO 2020'de tur atladı başıklıklı son dakika haberinde; EURO 2020 A Grubu son maçında İtalya, Galler'i 1-0 yenerek, grup müsabakalarını gol yemeden zirvede bitirdi.

Reklam
Reklam

Roma Olimpiyat Stadı’nda İtalya ile Galler karşı karşıya geldi. Mücadelenin 39. dakikasında Pessina, mücadelenin tek golünü atarak, İtalya’ya 1-0’lık galibiyeti getirdi. Galler’de Ethan Ampadu, 55. dakikada gördüğü kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
Bu galibiyetle puanını 9’a yükselten İtalya, 3’te 3 yaptı ve grubu gol yemeden lider olarak tamamladı. İtalya, C Grubunu lider bitiren takımla sonraki turda karşı karşıya gelecek.
İtalya, ilk iki maçta Türkiye ve İsviçre’yi 3-0 mağlup etmişti.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"İtalya EURO 2020’de tur atladı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "20.06.2021" tarihinde "SPOR" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "SPOR" haberleri kategorisinde yer alan "İtalya EURO 2020’de tur atladı" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.