İsviçre'de korona sertifikası protestosu

TAKİP ET

İsviçre'de korona sertifikası protestosu, başlıklı haberin detayında; İsviçre'de binlerce kişi, hükümetin 13 Eylül'de uygulamaya koyduğu korona sertifikasına karşı Bern kentinde gösteri düzenledi.

Reklam
Reklam

İsviçre’de hükümet, korona virüs salgını ile mücadele kapsamında kamusal alanlara girebilmek için kişinin aşılı olup olmadığını beyan edeceği korona sertifikasının 13 Eylül itibarıyla uygulanması kararı almıştı. Hükümetin bu kararına karşı çıkan binlerce kişi, korona sertifikasını ve salgına karşı alınan önlemleri protesto etti. Eylemciler, ülkenin farklı kentlerinden Bern kentine akın etti. Barışçıl bir şekilde gerçekleştirilen protestoda hükümet karşıtı sloganlar atıldı. Protesto gösterisi sorunsuz bir şekilde sona erdi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"İsviçre’de korona sertifikası protestosu" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "24.10.2021" tarihinde "DÜNYA" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "DÜNYA" haberleri kategorisinde yer alan İsviçre’de korona sertifikası protestosu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.