İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından araçların kaldırılması çağrısında bulundu

TAKİP ET

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından araçların kaldırılması çağrısında bulundu, başlıklı haberin detayında; İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yollara park edilen araçların sürücülerine seslendi. Vali Yerlikaya kar yağışı ile ilgili çalışmaların tamamlanabilmesi için araçların kaldırılmasını gerektiğini ifade etti.

Reklam
Reklam

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda dün akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle araçlarını yollara park eden sürücülere çağrıda bulundu. Vali Yerlikaya paylaşımında Kıymetli İstanbullular, ilimizde kar yağışıyla mücadelemiz devam ediyor. Çalışmalarımızın hızla tamamlanabilmesi için Otoyol ve D-100'de park edilen araçların kaldırılması gerekmektedir. Araçlarımızı hemen bulundukları yerden kaldıralım. Lütfen bize yardımcı olun dedi.




İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından araçların kaldırılması çağrısında bulundu başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 25.01.2022 tarihinde GENEL haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. GENEL haberleri kategorisinde yer alan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından araçların kaldırılması çağrısında bulundu başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)