İstanbul Valiliği "Özel araçların trafiğe çıkması saat 13.00'a kadar yasak"

TAKİP ET

İstanbul Valiliği "Özel araçların trafiğe çıkması saat 13.00'a kadar yasak", başlıklı haberin detayında; İstanbul Valiliği saat 13.00'a kadar özel araçların trafiğe çıkmasını yasakladı.

Reklam
Reklam

Valilikten yapılan açıklamada, Alınan son meteorolojik raporlara göre, ilimizde olumsuz hava koşulları devam etmektedir. Bu nedenle; Bugün saat 13.00'e kadar; toplu taşıma ve görevli araçların dışındaki özel araçların trafiğe çıkışına müsaade edilmeyecektir. Anadolu ve Trakya istikametlerinden şehrimize araç giriş kısıtlaması devam edecektir denildi.




İstanbul Valiliği Özel araçların trafiğe çıkması saat 13.00'a kadar yasak başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 25.01.2022 tarihinde GENEL haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. GENEL haberleri kategorisinde yer alan İstanbul Valiliği Özel araçların trafiğe çıkması saat 13.00'a kadar yasak başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)