İSTANBUL- MALTEPE'DE 2 OTOMOBİLİN ÜZERİNE İNŞAAT PANOSU DÜŞTÜ 

TAKİP ET

MALTEPE'de şiddetli fırtına nedeniyle 2 otomobilin üzerine inşaat panosu devrildi. Araçlarda hasar oluşurken, itfaiye ekipleri düşen panoları kaldırdı. 

Maltepe Feyzullah Mahallesi'nde, saat 16:40 sıralarında inşaat alanının yanına park edilen 2 otomobilin üzerine inşaat panosu devrildi. Şiddetli rüzgârın etkisiyle devrilen panolar, araçlarda hasara neden oldu. Olayda herhangi bir can kaybı yaşanmazken, olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri araçların üzerindeki panoları kaldırırken, polis, olayla ilgili çalışma başlattı. 

Üzerine pano devrilen 34 FPS 356 plakalı aracın sahibi Ali Eygün, Pazar günü evde uyuyordum, müteahhitlerin yanlış yaptığı işlerden dolayı ve sağlam yapmadıkları için aracımız hasar aldı. Can kaybımız yok, maddi hasarla kurtulduk dedi.  

İnşaat ortaklarından Eyüp İzmirlioğlu, Her yerde yaşanabilecek bir olay. Bizde istemeyiz böyle bir olayın yaşanmasını, Allahtan cana gelmemiş. Burada normalde tabelada yazıyor. 'İnşaat alanı araba park etmeyin' diye. Ama arkadaşlar park etmiş, biz ona rağmen ne gerekiyorsa yardımcı olacağız diye konuştu. 

Görüntü Dökümü:

------------------------

-Düşen inşaat panosu

-Araçlardan görüntü

-Genel ve detay görüntü


DHA