İstanbul için son dakika akşam yağmuru uyarısı yapıldı

TAKİP ET

İstanbul'da oldukça şiddetli yağmur yağışı için Meteoroloji saat verdi vatandaşı yağmur konusunda uyardı. Yağmurun etkisi altına girecek mega şehir İstanbul'da belediyelerde yağmur için hazırlık yapıyor.

Reklam
Reklam

Mevsimlerin değişmesiyle birlikte sonbahar İstanbul’da da farklı bir şekilde işliyor. Bir gün donarken bir gün aşırı güneşten yanar bir hale geldik. Meteoroloji bu sıcak günlerde akşamüstü için bütün İstanbul halkına uyarıda bulundu. Akşam saatlerinde başlaması beklenen şiddetli fırtına ve yağmura karşı vatandaşın hazırlık olması gerekiyor. İstanbul Cumartesi ve Pazar günleri genelde trafik bakımından rahat olur ama ilçe merkezleri sürekli olarak dolar çünkü hafta içi çalışan milyonlarca insan kendilerini hafta sonu eğlenmeye bırakıyorlar.

ÇOK ŞİDDETLİ YAĞMUR ŞEHRİ ETKİSİ ALTINA ALACAK

Akşam üzeri başlaması beklenen yağmurun yarın öğlene kadar devam etmesi bekleniyor ki bu anlamda İstanbul’da merak edilen hava durumu için net bir şey söylenmedi. Şuan hava oldukça güzeldir ama bu aldatıcıdır çünkü resmi kurumlardan oldukça ciddi uyarılar yapıldı. İstanbul’un dışında yine birçok sınır şehirde şiddetli yağmurdan etkilenecek. Ailenizle dışarı çıkacak ve akşama birlikte vakit geçirecekseniz eğer yanınıza şemsiye almayı unutmayın. Yağmurun ve fırtınanın akşam saat 19.00 itibarıyla şehri etkisi altına almayı bekleniyor. Yorumlarınızı bekliyor ve kesinlikle kalın giyinmenizi öneriyoruz.