İstanbul Havalimanı'nda giden yollar ulaşıma kapandı

TAKİP ET

İstanbul Havalimanı'nda giden yollar ulaşıma kapandı, başlıklı haberin detayında; Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle İstanbul Havalimanı'na giden yollar ulaşıma kapandı.

Reklam
Reklam

İstanbul'da etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi, hava ulaşımını da olumsuz etkiledi. İstanbul Havalimanı uçuşlara kapatılırken, havalimanı yolunda da kar yağışı nedeniyle araçlar mahsur kaldı. Bazı vatandaşlar araçlarını iterek kar birikintisinden çıkarmaya çalıştı. Bazı sürücüler ise kar yağışı ve tipiden kaçarak havalimanı otoparkına sığındı.




İstanbul Havalimanı'nda giden yollar ulaşıma kapandı başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 24.01.2022 tarihinde GENEL haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. GENEL haberleri kategorisinde yer alan İstanbul Havalimanı'nda giden yollar ulaşıma kapandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.


Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)