İstanbul'dan Samsun'a uyuşturucu getiren 2 kişi tutuklandı

TAKİP ET

İstanbul'dan Samsun'a uyuşturucu getiren 2 kişi tutuklandı, başlıklı haberin detayında; İstanbul'dan Samsun'a uyuşturucu getiren 2 kişi, narkotik polisinin takibi sonucu yakalandı. Zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Reklam
Reklam

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul’dan Samsun’a uyuşturucu madde getirdiği değerlendirilen bir otomobili Samsun girişinde durdurdu. Araçta yapılan aramada 2 pakette 61,07 gram metamfetamin maddesi ve 1 adet bong çubuğu ele geçirildi. Olayla ilgili M.E.K. ve Y.Ç. gözaltına alındı. Bugün Samsun Adliyesine sevk edilen 2 kişi, çıkarıldıkları mahkemece "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"İstanbul’dan Samsun’a uyuşturucu getiren 2 kişi tutuklandı" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "18.10.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan İstanbul’dan Samsun’a uyuşturucu getiren 2 kişi tutuklandı başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.