İstanbul'da yaşayan Bileciklilerden Başkan Yaman'a ziyaret

TAKİP ET

İstanbul'da yaşayan Bileciklilerden Başkan Yaman'a ziyaret, başlıklı haberin detayında; İstanbul Bilecikliler Derneği yöneticileri Bayırköy Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman'ı makamında ziyaret etti.

Reklam
Reklam

İstanbul’da yaşayan Bileciklilerin bir çatı altında toplandığı İstanbul Bilecikliler Derneği’nin Başkanı Faruk Şahin ve Yönetim Kurulu üyeleri bir takım ziyaretler için kentte geldi. Bu ziyaretle kapsamında Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman’ı makamında ziyaret heyet, beldeye yapılan ve yapılacak projelerle ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Dernek Başkanı Şahin, ilgi ve desteklerinden dolayı Başkan Yaman’a teşekkür etti.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"İstanbul’da yaşayan Bileciklilerden Başkan Yaman’a ziyaret" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "15.10.2021" tarihinde "HABERDE İNSAN" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "HABERDE İNSAN" haberleri kategorisinde yer alan İstanbul’da yaşayan Bileciklilerden Başkan Yaman’a ziyaret başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.