İstanbul'da toplu taşıma denetimi

TAKİP ET

İstanbul'da toplu taşıma denetimi başıklıklı son dakika haberinde; İstanbul'da korona virüsle mücadele kapsamında toplu taşıma araçlarına yönelik denetim gerçekleştirildi. Polis ekipleri pandeminin devam ettiğini hatırlatarak maske, mesafe ve temizlik konusunda uyarılarda bulundu.

Reklam
Reklam

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri korona virüs tedbirleri kapsamında toplu taşıma araçlarına yönelik denetim gerçekleştirdi. Şehrin en işlek caddelerinde sabah işe gidiş saatinde uygulama noktaları kuruldu. Denetimlerde toplu taşıma araçlarında maske kullanımı, yolcu sınırlaması ve dezenfektan bulundurulmasıyla ilgili kontroller yapıldı.
Öte yandan, toplu taşıma araçları ve sürücüleri trafik kuralları yönünden incelendi. Pandeminin devam ettiğini yolculara ve sürücülere hatırlatan polis ekipleri korona virüs tedbirleri konusunda uyarılarda bulundu.

Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)


"İstanbul’da toplu taşıma denetimi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "21.06.2021" tarihinde "GENEL" haberlerine otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde "HABER16.COM" editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "GENEL" haberleri kategorisinde yer alan "İstanbul’da toplu taşıma denetimi" başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardadır.