İstanbul'da metrobüs çilesi bitmek bilmiyor
Geçtiğimiz aylarda metrobüs duraklarında yaşanan izdiham tekrardan patlak verdi. Bu sabah işe ve okula gitmek isteyen İstanbullular Altunizade'de insan seliyle karşılaştı. Sosyal medyada izdihama tepki gösteren vatandaşlar bir an önce çözüm bulunmasını istedi.
Geçtiğimiz haftalarda yaşanan yoğunluk nedeniyle krize dönüşen Altunizade metrobüs durağı için İBB'nin kısmı çözümü de çare olmadı. Bu sabah işe ve okula gitmek için yola çıkan İstanbullular, Altunizade metrobüs durağında insan seliyle karşılaştı. Sosyal medyadan metrobüs izdihamını paylaşan İstanbullular sert mesajlarla tepki gösterdi.
METROBÜSTE İNSAN SELİ
Metrobüse ulaşmak için uzun süre beklemek zorunda kalan vatandaşlar, geçici çözümler yerine kalıcı çözümlerin hayata geçirilmesini istedi. Daha önce de Altunizade'de metrobüs krizi yaşanırken yine aynı görüntüler bugün de çekildi. Sosyal medyada sert mesajlar gönderen İstanbullular acilen çözümlerin bulunmasını istedi.
VATANDAŞLAR TEPKİLİ
Sosyal medyadan fotoğraf paylaşan vatandaşlar tepkilerini dile getirdi. İBB'ye çağrıda bulunan İstanbullular kalıcı çözümlerin bulunmasını isteyip, izdihamın son bulmasını istedi.
TURNİKELERİN YERİNİ DEĞİŞTİRMİŞLERDİ
Daha önce de Altunizade metrobüs durağında uzun kuyruklar oluşması tepkiyle karşılanmış, İBB çözüm olarak akbil turnikelerini üst geçitten öncesine taşımıştı. Ancak bugün metrobüs durağında yine aynı manzaralar oluştu.