İstanbul'da kaçak saat operasyonu: 577 kol saati ele geçirildi

TAKİP ET

İstanbul'da kaçak saat operasyonu: 577 kol saati ele geçirildi, başlıklı haberin detayında; İstanbul'un Kadıköy ilçesinde bir iş yerinin deposuna düzenlenen baskında ünlü markaların taklidi 577 kol saati ele geçirildi.

Reklam
Reklam

İstanbul Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, ünlü markaların kol saati taklitlerinin vergi ödenmeden farklı fatura ve gümrük beyannameleriyle yurda kaçak olarak sokulduğu bilgisi aldı. Alınan istihbarat üzerine çalışma başlatan polis, Kadıköy’de bir iş yerinin deposuna baskın düzenledi. Operasyonda piyasa değeri 460 bin lira olduğu ifade edilen 577 imitasyon kol saati ele geçirildi. Olayla bağlantılı 1 şüpheli gözaltına alındı.

Yakalanan şüpheli hakkında “5607 Sayılı Kanuna Muhalefet” suçundan adli işlem yapıldığı öğrenildi.


Haber Kaynağı : İhlas Haber Ajansı (İHA)



Bursa haberleri, Türkiye Haberleri, Son dakika haberler HABER16.COM da.



"İstanbul’da kaçak saat operasyonu: 577 kol saati ele geçirildi" başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından "17.09.2021" tarihinde "ASAYİŞ" haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. "ASAYİŞ" haberleri kategorisinde yer alan İstanbul’da kaçak saat operasyonu: 577 kol saati ele geçirildi başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.