İstanbul'da FETÖ'nün "gaybubet" olarak adlandırılan hücre evlerinde saklanan aralarında örgütte "mahrem sorumlu", "büyük bölge talebe mesulü", "ilçe sorumlusu" gibi sorumlu düzeyde kişilerin de olduğu 34 şüp
İstanbul'da FETÖ'nün "gaybubet" olarak adlandırılan hücre evlerinde saklanan aralarında örgütte "mahrem sorumlu", "büyük bölge talebe mesulü", "ilçe sorumlusu" gibi sorumlu düzeyde kişilerin de olduğu 34 şüpheli gözaltına alındı., başlıklı haberin detayında; İstanbul'da FETÖ'nün "gaybubet" olarak adlandırılan hücre evlerinde saklanan aralarında örgütte "mahrem sorumlu", "büyük bölge talebe mesulü", "ilçe sorumlusu" gibi sorumlu düzeyde kişilerin de olduğu 34 şüpheli gözaltına alındı.
İstanbul'da FETÖ'nün gaybubet olarak adlandırılan hücre evlerinde saklanan aralarında örgütte mahrem sorumlu, büyük bölge talebe mesulü, ilçe sorumlusu gibi sorumlu düzeyde kişilerin de olduğu 34 şüpheli gözaltına alındı. başlıklı son dakika haberi İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından 17.02.2022 tarihinde ASAYİŞ haberlerine sistem tarafından otomatik olarak eklenmiştir. Bu haberin içeriğinde HABER16.COM editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans tarafından geldiği şekliyle yayınlanmıştır. ASAYİŞ haberleri kategorisinde yer alan İstanbul'da FETÖ'nün gaybubet olarak adlandırılan hücre evlerinde saklanan aralarında örgütte mahrem sorumlu, büyük bölge talebe mesulü, ilçe sorumlusu gibi sorumlu düzeyde kişilerin de olduğu 34 şüpheli gözaltına alındı. başlıklı habere ait yazı, fotoğraf ve video içeriklerinin hepsinin hukuki muhatabı ve sorumlusu haberi geçen ajanslardadır.
Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı (İHA)