İSTANBUL - BAHÇELİEVLER'DEKİ İETT OTOBÜSÜ KAZASINDA ÖLEN KADININ CENAZESİ ADLİ TIPTAN ALINDI 

TAKİP ET

BAHÇELİEVLER'de İETT otobüsünün çarptığı fiziksel engelli Hikmet Kaya'nın cenazesi adli tıp kurumundan alınarak memleketi Sinop'a gönderildi.

Bahçelievler dün akşam saatlerinde D-100 yanyolda Sefer B. yönetimindeki 34 HY 8280 plakalı İETT otobüs, kaldırıma çıkarak önce otobüs durağındaki yolculara, ardından bir minibüse çarptı. Kazada, fiziksel engelli Hikmet Kaya (51) olay yerinde hayatını kaybederken,  5 kişi yaralandı. Yaralılardan Azerbaycan uyruklu Ahmad Rzayev durumunun ağır olduğu öğrenildi. 

Hayatını kaybeden fiziksel engelli Hikmet Kaya'nın cenazesi Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Kaya'nın damadı Muharrem Burak Özen, Sorumluların bir an önce cezalandırılması, konunun açığa kavuşturulması, gün yüzüne çıkartılmasını istiyoruz. Konuyla alakalı herhangi bir ihmalkarlık varsa söz konusuysa bunun sebebini merak ediyoruz bir an önce adaletin yerine gelmesini istiyoruz ailecek. Kendisi Bahçelievler'de ikamet ediyordu orada bir akraba ziyaretine gitmek için durakta beklerken söylentilere göre bir ihmalkarlık sonucu oluşan kaza bu. İnsanların üzerine uyku halinde olduğunu düşündüğümüz şoförün sürdüğü söyleniyor. Bu bir söylenti ama gelecek olan kayıtlar net cevap alacağımızı düşünüyorum dedi. 

Hikmet Kaya'nın cenazesi Adli tıp kurumundan alınarak memleketi Sinop'a gönderildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Adli tıp detaylar

Aile yakınları detaylar

Röportajlar

Genel görüntü ve detaylar 


DHA